torstai 6. marraskuuta 2014

Roskalavalta saadut barbit ym.

Nämä yhdeksän barbia vaatteineen ym. kappeineen sain Roskalavalta saamastani pussista :D

Nämä barbit aijjon antaa pikkusiskolleni joululahjaksi, Milkan ex vartaloisen barbin lisäksi.


Nämä kolme seuraavaa barbia annan äidin päiväkodille, tosin näille kahdelle pitää tehdä vaatteet ennen kuin pääsevät sinne asti. Lisäksi ensimmäisessä kuvassa näkyvät kolme kampaa ja muovinen laukku menevät myös heidän mukanaan.Tällä barbilla oli aivan ihana vartalo, kähet taipu kyynärpäistä ylös ja alas, polvet taittu ja nilkat myös. En ole montaa nilkoista taittuvaa barbia ennen nähnytkään :D Tämän barbin päästä ajattelin myös muokata Milkalle uuden pään. :D
Tuossa viereisessä kuvassa näkyvä laukku on siis se mikä menee päiväkodille.-->


Tämän barbin jaloissa oli balettitossut. otin tältä pään irtui ja siirsin sen tuolle nilkoista taittuvalle barbille. Ajattelin sittenkin muokata tästä barbista Milkan ja hänen siskojensa äidin.
N


Ensimmäisessä kuvassa näkyvästä punaisesta putkikassista löysin vaaleanpunaiset luistumet <3 <3 Luulempa että nyt kun on pakkasta ja jäässä rapakot ja ojat niin käyn luisteluttamassa barbeja :DLoppuun vähän ompeluksia :D Olen tehnyt Zaralle, Roosalle ja Alinalle uudet takit. Alinalle olen lisäksi tehnyt pipon, kaulahuivin ja kinttaat.Milkalle olen ommellut farkut ja hänen entiset annoin Zaralle, koska vartalonvaihdon jälkeen housut olivat Milkalle isot. olen tehnyt myös Roosalle farkut.

Tätä oon kirjottanu viime viikon aina ko oon saanu varastettua aikaa :) nyt vihdoin julkasen tän ja lisään vielä että lauantaina sainvielä yhen pussillisen barbeja, ja sielä oli seassa 4-5 brätsiäki. Nii ja yks uus miesbarbi!! :D sillä oli kyllä jalat irti mutta sain ne laitettua takaisin paikoilleen rautalangan avulla :) hälle pitäs vielä keksiä nimi ja vaatetta päälle. 
Kerron näistä toisen säkin barbeista varmaan tälläviikolla jos saan revittyä aikaa kirjottamiselle ja kuvaamiselle ☺

1 kommentti:

  1. Ou mai gaad! Miten jotkut heittää roskalavalle noin hyviä nukkeja? Mutta sun onneshan se nyt on ja olen tosi iloinen sun puolesta, että sulla kävi noin hyvä säkä. Oot myös ommellut tosi tyylikkäitä vaatteita noille sun "tytöilles". Ja päiväkotilapsetkin tykkää varmasti, kun tulee uusia nukkeja leikkeihin ja sisaresi saa myös kivat nuket ja varmaan hienoissa asuissa vielä :) Leikin iloa ja koitahan repiä aikaa myös harrastuksellesi, jottei ala stressi iskeä :)

    VastaaPoista

Pidän kommenteista :D