keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Milka muuttaa jälleen

On jo jonkin aikaa siitä kun kirjoitin viimeksi Milkan kuulumisista. Se johtuu siitä että Milka kumppaneineen sai varastotuomion tilanpuutteen vuoksi. Nyt olen hakenut heidät kuitenkin takaisin ja luulen että varastossa on tapahtunut jotain Milkan ja Eerikin(remppateiska sai nimen :D ) välillä. Milka muuttaa uuteen rakenteilla olevaan kerrostalon yksiöön, jota on mahdollisuus jatkaa myöhemmin sivuille ja ylöspäin. Milkan asunnon seinät ovat nyt valmiit mutta katto ja lattia vielä puuttuvat. Tein seinät Bilteman sytyke tikuista ja katon ja lattian ajattelin tehdä jonkinnäköisestä levystä.En voinut olla sisustamatta edes vähän olohuonetta :D Hyllyllä olevan aidon taalainmaan hevoen löysin ruotsin kirpputorilta viimekesänä. Maksoi muistaakseni vain 10-30KR. Heppa on vaha ja korvasta puuttuu pieni palanen. Vieressä oli myynnissä mustakin saman kokoinen taalainmaan hevonen ja nyt harmittaa etten ottanut sitä myös... Tosin se oli huonokuntoisempi kuin tämä mutta pysyi silti pystyssä :)Tuosta viereisestä pikkuhuoneesta tulee vessa, ovi vain vielä puuttuu. Jos joskus laajennan taloa sivuillepäinn, niin huone käy myös eteisestä.


Tuonne taakse tulee keittiö johon minulla on jo jääkaappi. Jääkaappi on vanha siskojeni ja minun leikeistä jäänyt kaappi. Aluksi se oli pukkusiskoni barbitalossa, mutta kun hänelle löytyi kirpputorilta vaaleanpunainen jääkaappi vin eurolla niin hän luovutti vanhan kaapin minulle :D
Olohuoneen kalusteet ovat kesällä IKEAsta ostettu. Sohvan aijjon verhoilla uudelleen mustaksi tekonahkasohvaksi. Sohva on (leikisti) levitettävä ja toimii myös Miljan sänkynä. Ajattelin olohuoneen väreiksi mustaa keltaista ja valkoista, mutta luultavasti laitan harmaat tapetit (saman väriset, kuin miljan edellisessä asunnossa) ja yhteen seinään jonku muun värin.

Olen myös ostanut muutaman uuden barbin ja yhden kenin. Se uusi ken on nimeltään Henrik ja hänen aijjempia elämäntapahtumia voit lukea Alexandran blogista :D Toinen barbeista on tummaihoien ja Marian tuleva sisko. Toinen taas on vanha hula hair barbi josta ajattelin muokata jotenkin vanhemman ollakseen Milkan, Roosan ja Alinan äiti.

2 kommenttia:

  1. Oih, mä en tajua, kirjoitin pitkän kommentin joka ei näy täällä ja samoin on käynyt jo kahdesti ennenkin. En tiedä mistä on kyse, mutta yritän nyt uudelleen ja totean että tuosta Milkan kodista tulee ihana ja tuo taalainmaan hevonen on aivan hurmaavan ihana ja on kiva päästä seuraamaan tämän suloisen pikkuasunnon valmistumista ja elämää. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Harmi kun kommentit katos :( mutta onneksi sait tämän edes läi :D

      Poista

Pidän kommenteista :D