keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Lenkki metsätiellä

Hoksasin , ettei mulla oo pitkähihasia paitoja tai pitkiä housuja paljoakaan jälellä... Jonnekin hävinneet varastotuomion aikana... Mutta muutama löytyi ja he saivat vaatetta päälle. Säähän näden on kyllä liian vähän vaatetta, koska ulkona n. 7 astetta lämmintä. Pitäisi myös keksiä tälle blogille usi nimikin, koska se ei kerro enään ainoastaan Milkasta vaan muistakin barbeistani.

 Milka on pyytänyt Mariaa kävelylle. Milka kertoo Marialle remontista. Ystävänsä hyvin tunteva Maria vaistoaa Milkan varovan puhumasta remontin tekijästä. Varovasti Maria kysyy Milkalta Eerikistä. Milka punastuu hieman ja sekoaa vähän sanoissaan.
He saapuvat joen rantaan ja istahtavat kivelle.
"Nyt saat kyllä luvan kertoa kaikki mitä sinun ja Eerikin välillä on tapahtunut!" Maria sanoi Milkalle.
"Öö... Tuota... Mitenii meidän välillä?" Milka sönköttää ja yrittää kiertää asian. "No näenhän minä, että jotain on meneillään" Maria sanoo ja naurahtaa. "No, Eerik oli yksi asuntoni rakentajista..." Milka vastaa "Ollaan me jonkun kerran juteltu...". "Taidat pitää hänestä" Maria toteaa. "Onhan hän mukava..." Milka astaa ja katselee joellepäin.

Marian mielestä on hauskaa parittaa ihmisiä toisilleen ja hän päättääkin, että Milkasta ja Eerikistä on saatava pari. Onneksi Milka on Eerikin siskon tytön kummitäti, niin näkevät väkisinkin...
"Onha se Eerik aika ihana.." Milka sanoo ja Maria havahtuu mietteistään. Maria hykertelee mielessään "Toivottavasti hän viipyy täällä pitempäänkin" Maria sanoo (Eerik asuu tällähetkellä siskonsa luona ja on töissä siinä firmassa joka rakenaa mm. Milkan asuntoa) "Hänhän muuttaa useasti töidensä perässä.." Milka sanoo.
"Heei!! Milka ja Maria!" Roosa huudahtaa kun näkee siskonsa ja Marian. "Milka, arvaa mitä. Äiti laitto äsken viestiä ja kertoi tulevansa käymään" Roosa selittää innoissaan. "Älä?!" Milka huudahtaa "Milloin hän tulee?" (Roosa ja Alina asuvat tätinsä luona, koska heidän äitinsä on jatkuvasti työmatkoilla ja isää heillä ei enään ole.) "Kertoi viikon sisällä tulevansa, ei tienyt vielä tarkkaan" Roosa vastaa.

Kohta paikalle saapuu Eerik "Hei!" Eerik sanoo ja katsahtaa naisia. "Eerik tässä on siskoni Roosa ja Roosa tässä on Eerik. Hän on yksi talni rakentajista." Milka suorittaa nopean esittelyn. Roosa ja Eerik moikkaavat.


"Me tästä Roosankanssa jatkammekin matkaa" Maria sanoo ja nousee seisomaan. "Ei, jääää vain" Milka yrittää, mutta on salaa mielissään jäädessään Eerikin kanssa kahden. "Ei, ei. Me jatkamme nyt kotiakohti. Oli kiva tavata Eerik" Maria sanoo ja vetä Roosan mukaansa. Roosa on vähän ihmeissään mutta sano heipat Marian vetäessä häntä jo kauemmaksi.
"Miksi  me lähdettiin?" Roosa kysyy Marialta. Maria kertoo Roosalle "Uskon Milkan ihastuneen Eerikiin ja Milka luultavasti toivoi meidän lähtevän vaikka sanoikin toisin" "Ahaaaaa" Roosalle valkenee "Toivottavasti heistä tulisi pari, Milka on ollut niin kauan yksin" Roosa huokaa.


Roosan ja Marian lähdettyä Eerik istahtaa Marialta vapautuneelle paikalle Milkan viereen.

Seuraa hiljaisuus, kun kumpikaan ei keksi mitään sanottavaa... katselevat vain toisiaan...


"Lähdetäänkö kävelemään jonnekin? Alkaa olla jo aika viileää" Eerik ehdottaa.

"Lähdetään vain" Milka vastaa. He nousevat ylös ja lähtevät kulkemaan tietämyöten.Varovasti ja pikkuhiljaa Eerik nstaa kätensä Milkan harteille kuulostellen hänen reaktioitaan.


Milka antaa käden olla ja on onnellinen. Hän on ehkä hieman yllättynyt, mutta vain hieman. Tätä ennen he ovat vain kätelleet, jutelleet ja nauraneet yhdessä...  <3 <3

Tarina jatkuu... :D 

2 kommenttia:

  1. Voi tästä tulee niiiin hieno tarina ja se on jo. Ja kuvaukset sulta kans onnistuvat hienosti. Tätä on miellyttävä katsella ja lukea. Kiitos että aloit uudelleen tämän barbihomman :) (Ja Roosakin on niin sulonen, että!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi♡ sun blogia lukemalla se munki innostus taas heräs ♡ :D

      Poista

Pidän kommenteista :D