sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Milkan onnettomuus

Löysin Milkan aika pahasta kunnosta. Sillä on naamassa iso reikä ja palasia pois... Voi olla että kissat saanu sen yöllä kynsiisä :( Nyt metsästyksessä Milkalle uus pää. Harmittaa vaa ku tuoho päähä mää oon joskus istuttanu nuo hiukset... Laitoin paikalliselle roskalavalle barbinhaku ilmotuksen, toivottavasti tärppäis äkkiä nii pääsee Milka taas tarinaan mukaan :)

3 kommenttia:

 1. Voi kauhistus! Näin se elämä voi kolhia noita meidän nukkemaailman asukkaita ihan samalla tavalla kuin meitä itseäkin. Niinhän se minunkin Helena nukke katkaisi jalkansa ihan yhtäkkiä ja aika mystisesti, kun ei mitään väkivaltaa siihen kohdistunut minun taholta. Toivon hartaasti, että Milka toipuu vielä, eli saa uuden pään. Mullakin on jossain irtopäitä pari kappaletta, mutta en yhtään muista nyt juuri, et missä ne on ja sit ne on kyl vaaleita. Mut jos et löydä ja jos vaalea kelpaa ja mä löydän ne, niin saat kyllä ihan ilmaseksi.

  VastaaPoista
 2. voi ei... mulla on pitkään ollut kissakuume, tällaiset tarinat saa vähän harkitsemaan uudestaan...
  minkä nuken pää sillä on? Täälläkin pitäis jokunen irtopää olla, mutten osaa sanoa onko ollenkaan samannäköistä.
  Tai sitten sun täytyy kirjoittaa joku hurja onnettomuus sen nuken tarinaan...
  /merineiti.wordpress.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissoista on enemmä iloa kuitenki :D Eka tuhotyö vaikka yli vuos ollu :) Käyn tännää hakemassa pussillisen barbeja ym. sain roskalavan kautta :) Toivottavasti niistä löytyy hyvä pää :D Pittääpä kurkata tuota sun blogia :D

   Poista

Pidän kommenteista :D