maanantai 10. marraskuuta 2014

Lisää Roskalavalta saatuja barbeja barbeja

Tässä on läjän miesbarbi, joka sai nimekseen Sebastian. Sebastianilla oli jalat irti, mutta kiinnii ne paikoilleen laittamalla lonkan läpi rautalankaa ja reiden pehmeän muovin läpi ja takaisin sisälle. Sillä on toinen jalka kuitenkin hieman pitempi ja huterampi, koska sillä puolella lonkakkaa olikatkennut se tappi, joka piti sitä jalkaa paikoillaan.

Tein tänään Sebastianille myös vaatteet tilkuista.


Ensiksi letitin kaksi lettiä, näkyy tuossa hiusrajan lähellä, ja laitoin ne niskaan kiinni.


Sitten tein hiuksiin pieniä foliosyttyröitä. Niihin otin aina vähän kerrallaan houksia, mutta jos ottaa enemmän niin saa loivemmat kiharat. Sen jälkeen keitin vettä vedenkeittimellä ja laitoin sen kuppiin pään kanssa. Otin pään pois kupista sitten, kuin vesi oli jäähtynyt. Kuivasin ne wc paperilla kunnes paperiin ei jäänyt enään vettä. Kuivailin vielä sykeröitä hiustenkuivaajalla niiden välistä ja annoin kuivata yön yli. En oo vielä aukaissut sykeröitä, sillä ajattelin oottaa vielä huomiseen tai avata ne illalla  :D Saas nähdä miten onnistui :DTälle Brätsille testasin permanenttia. Tämän pä oli irti ja ei pysyny paikollaan ilman että rakensin siihen tikuista ja rautalangasta "tupin". nuo tikut puskin semmosiin reikiin mitkä näky tusta kaula-aukosta, ja samaan reikään puskin myös tuota rautalankaa ettei se lähtis ajelehtimaan nuken pään sisälle. Nyt  pää pysyy taas paikallaan ja sitä pystyy jopa roikottamaan hiuksista ja pää ei lähde. Harmittaa ku en hoksannu ottaa tän hiukssta kuvaa ennen permanenttia, mutta ne oli suorat ja napaan asti.
Saimpas tämänkin tekstin kirjoitettua :D On aika jännä, että ihmiset antaa hyviä barbeja pois. Näistä barbeista li aika monella hiukset niin selvät ettei kaivannut huuhteluaine pesua vaan selvis pelkällä harjauksella. Näistä barbeista Sebastianilla ja sen vieressä seisovalla barbilla oli jalat itti tosin tuolla naisbarbilla oli vain tuo teltanpuoleinen jalka irti. Lisäksi tuolla takkutukalla, joka on tuon teltan oviaukon edessä seisomassa ja permanenttibrätsillä oli päät irti, mutta ssin korjattua nekin.Tuola kuvassa on tuo yks barbi jolla on harmaa-musta-ruskeat hiukset luovutti sittenki päänsä Mikalle ja sai Milkan edellisen luovuttajan pään. 
Tässä kuvia Milkasta uuden päänsä kanssa. Pitää varmaan vielä nui hiukset värjätä mustiksi, mutta oon miettiny onko Milka sitteki parempi brunettena :D

Milkan ottama selfie :D

Ja vielä loppuun sorit näistä nakuilukuvista, ei oo niinpaljon vaatteita että kaikille riittäis :)  Ja ai niin siinä edellisen läjän mukana tuli myös kasa prätsien kenkiä ja yhet barbien kengät ja jotku laskettelulasit tmv. 
Tässä kuvat vielä niistä Alinan vanttuista, kaulahuivista ja piposta. Nuihi vanttuihi pitäs keksiä jonkullaiset valepeukalon paikat nii ei näyttäs nii vauvvojen vanttuilta. Huivi ipo ja vattuut on tehty samasta kakaasta kuin Zaran taki mutta vaan nurjalta ja karvasemmalta puolelta.

3 kommenttia:

 1. Oi oi, taas läjä niin käyttökelpoista kansaa! Hieno homma. Mun pitää kans kokeilla noita kiharoita jollekin... Niin, aika hauskaa noissa sun henkilönimityksissä on se, että siellä on nyt minun pojan kaimakin; Sebastian ja sit vielä mun siskon kaima: Alina :) Ja jälleen kivoja vaatteitakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 ajattelin heti ku näin ton että son Sebastianin näkönen, ja sit kysyin siskolta kans nimiehotuksia nii se sano kans Sebastianin :D

   Poista
 2. Voi mitä aarteita olet löytänyt, miten jollakin on ollut noin monta nukkea ja pois vaan. Ihanat takit olet tehnyt. Mullakin on muutama Bratz nukke kirppikseltä ostettuja. Olen virkannut niille vaatteita. Parilta nukelta puuttuu kengät, sattusko sulla olemaan ylimääräisiä Bratzin kenkiä ne kun ovat sellaisia jalkaterä pois kenkiä?

  VastaaPoista

Pidän kommenteista :D