torstai 30. lokakuuta 2014

Tekeleitä

Ostin muutamalla eurolla uuden barbin, jolla oli "säkynukke" vartalo. Nuken vartalo taipui siis ranteista, kyynärpäistä ja polvista. Nukke tarjotui vartaloluovuttajaksi Milkalle ja Milka luovutti oman vahan vartalonsa tälle uudelle barbille. Harmi ku en ottanut uvaa barbeista ennen päitten vaihtoa. Tästä nukesta pikkusiskoni saa joululahjan vaatteineen, kenkineen päivineen :D Milka uudella vartalolla. Yllättävän helppoa li vaihtaa nukeilta päät vaikka ne oi semmoset jotka ei lähe sillee helposti plopsauttamalla pois.


Leikkasin käsistä vielä sormet erilleen (keskari ja nimetön) että saa laiteltua sormuksia ym :D


Tein äitin päiväkojille niitten barbeille muutamat sukat. Sukkien kaavasta kiitos Alexandralle <3 sukkia on yhteensä kuus paria, mutta yks pari oli menny jo koeleikittäväksi päiväkodille. Päiväkodille oon tehny myös vaatteita kosa niistä oli kova pula. Päiväkodille valmistui sininen sydäntakki  ja farkut.


Kukallisia mekkoja tuli yheensä kolme, kaikki eri pituisia.


Nämä siniset housut onnistu nii hyvi että päätin jättää ne itelle malliksi seuraavia housuja varten :D
 Nii ja sitte tein semmosen punasen hupparin ilman huppua mutta siitä en muistanu ottaa kuvaa ennenku annoin äitin viiä sen :)

Lisäksi joukkoihin on saapunut muutama muukin uusi asukas... :D Niistä kerron sitten myöhemmin mutta vielä näistä ompelustekeleistä puheen ollen ompelin myös Henrikille takin. :D Tettä vielä kaikki tiiä kuka Henrikki on, mutta nyt tässä ekat kuvat hänestä täälä mun blogissa:
Henrikillä on päällä sen uus talvitakki jonka tein sille. Kaavat piirsin Henrikin mukana tulleen liituraitatakin mukaan :D 

2 kommenttia:

  1. Hei Ulrika! Ihanaa, että taas sain nähdä vähän Milkan ja hänen perheensä ja ystäviensä juttuja... Hyvin on Henkkakin sinne sopeutunut ja niin hienon takin on saanut heti! Jestas, että sä oot taitava, kun noin vaan saat kaavat ja kaikki kopioitua vaatteesta. Hyvin istuu takki. Ja nuo sukat on suloisia ja kaikki muutkin vaatteet. Kyllä tuli taas inspistä itellekin. Mä olin poissa facebookista jonkin aikaa, joten en oo missään ryhmissäkään nyt ollut, mutta bloggailu jatkuu kyllä pian taas mullakin :) Terveisiä Henkalle ja kaikille muillekin sun barbiporukoille täältä Bulevard de la Madeleinelta ja erityisesti Sofia toivoo, että Henrik löytää itelleen onnen sieltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Alexandra :D mulla on jonkulaisia suunnitelmia jo Henkan suhteen mutten oo vielä aivan varma niistä :) Hoksasinki tuon fb jutun sun blogista :D ja ite saan kans ispiksiä sulta ❤❤❤

      Poista

Pidän kommenteista :D