tiistai 13. tammikuuta 2015

Piirakka ym. asiaa :D



 



 Löysin joku aika sitten  kirpparilta tämmösen barbitalon. Makso muistaakseni 6e
Taloon saa äänet laittamalla patterit. Tässä talossa on 3 huonetta; keittiö, vessa ja makuuhuone. 



Keittiössä on kaksi pyykkikonetta, hella ja jääkaappi joiden luukut aukeaa. Pyykkikoneen päällä olevasta pulveripurkista kun painaa niin pyykkikoneiden rummut alkab´vat pyöriä.



Vessassa on pönttö allas ja suihku. Etin googlesta kuvan ja sen mukaan tuossa suihkun eessä on ollu suihkuverho joskus ja pöntön yläpuolella olevassa hopeisessa nupissa pyyherengas.



Tässä googlesta löytynyt kuva talosta.




Ostin Prisman bonuspäiviltä viimevuojen marraskuussa. Oon ihaillu tätä jo kesällä.
Mietin tälle nimeä ja sisko alko sanomaa sitä Piirakaksi ja en ossaa sanoa siä ennää muulla nimellä ni son sitte Piirakka :D






Huovutin Piirakalle kissan meijjän vanhan kissan kuvien perusteella. Kissalta puuttuu vielä silmät ja vaaleanpunainen nenä. Kissan nimi on Mosse vanhan kissan mukaan. Mosse jäi auton alle helmikuussa 2014.





















Tämmöset niistä sen brazin kiharoista tuli :D

2 kommenttia:

  1. Oi mitä ihanuuksia sulla onkaan täällä! Olet tehnyt kivan löydönkin... ja tuo Piirakka on tosi sulonen ja vielä sulosempi on kissa, jonka olet tehnyt! Siis tosi taitava oot, kissa on ihan elävän näkönen! Ja nuo kiharat... mun täytyy kyllä itekkin kokeilla jollekin nukelleni :) Kivaa alkanutta vuotta sinne Paratiisitielle!

    VastaaPoista

Pidän kommenteista :D